Valtteri Bottas tietää pahimman haastajansa Monacossa – ”Todella haastava viikonloppu meille”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaistähti Valtteri Bottas uskoo, että Red Bull on heidän tallinsa kovin haastaja perinteikkäässä Monacon GP:ssä.

Suomalainen tietää energiajuomayhtiön tallin auton pääsevän oikeuksiinsa mutkikkailla sektoreilla, joita Välimeren rannikkovaltion katukisassa nähdään paljon. Red Bullin ominaisuuksista saatiin jo esimakua Espanjan GP:ssä, jossa Daniel Ricciardo esitteli todella ripeää kyytiä viimeisellä sektorilla.

Oman jännityselementtinsä Monacon ennakkotunnelmiin tuo myös se, että F1:n voimasuhteet ovat heitelleet alkukaudesta varsin suuresti. Bottas ei osannut juurikaan arvioida tallinsa mahdollisuuksia voittoon katukisan alla.

– On vaikea sanoa, kuinka hyvin tulemme pärjäämään siellä. Tallien suorituskyky on vaihdellut todella suuresti viikonloppujen mittaan. Tiedämme, että se [Monacon rata] ei ole välttämättä paras meille, Bottas pohdiskeli Motorsportin haastattelussa.

– Red Bull oli Espanjassa todella nopea tiukoissa mutkissa, ja Monacon rata on käytännössä pelkästään niitä. Red Bull on varmasti todella kova. Ferrari oli paalulla viime vuonna. Siitä tulee todella haastava viikonloppu meille, suomalainen tiivisti.

Lähde: Motorsport

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.