F1:n hallitseva kuljettajien maailmanmestari Lewis Hamilton tukee Monacon GP:n järjestäjien päätöstä tuoda varikkotytöt takaisin kilpailuunsa.

Uutisoimme aiemmin (linkki uutiseen), että Monacon kisajärjestäjät tuovat varikkotytöt takaisin radalleen F1:n aiemmasta kiellosta huolimatta. Välimeren rannikkovaltion kilpailussa nähdään Tag Heuerin nais- ja miespuolisia promootiomalleja, jotka ottavat valokuvia sosiaaliseen mediaan faneista ja kuskeista.

F1-sarja päätti lopettaa varikkotyttöjen käyttämisen negatiivisen julkisuuden vuoksi. Sarjan amerikkalaiset omistajat kokivat perinteen olevan ristiriidassa nykyaikaisten sosiaalisten arvojen kanssa.

Osa kuitenkin kritisoi F1:n ratkaisua ja vaati varikkotyttöjä takaisin. Myöskin Hamilton ottaa varikkotyttöjen paluun mielellään vastaan ensi viikonloppuna.

– Naiset ovat kaunein asia maailmassa. Monaco on todella elegantti GP-kisa. Kun saavumme varikolle ja siellä on kauniita naisia. Se on Monacon GP, ja se on upea asia, Hamilton sanaili BBC:n haastattelussa.

Lähde: BBC