Force Indian F1-tallin kuljettajan Sergio Perezin mukaan Max Verstappenin kolari lauantain kolmansissa vapaissa harjoituksissa osoittaa sen, ettei hollantilainen ole oppinut vieläkään vanhoista virheistään.

Verstappenin yhteenotto Monacon katuradan seinäesteiden kanssa oli lähes täysin samanlainen tilanne kuin Red Bull -tähden aiempi kolari samalla radalla vuonna 2016. Tällöin tähtikuski täräytti autonsa seinään aika-ajojen ensimmäisessä vedossaan.

Tänäkin vuona virheellä oli sama seuraus, kuin viimeksi – autoa ei ehditty korjata ajoissa, ja Verstappen joutuu aloittamaan sunnuntain kisan lähtöruudukon perältä.

Toistuva töppäily on Perezin mielestä selvä todiste siitä, ettei hollantilainen tunnu oppivan aiemmista kömmähdyksistään.

– Se voi sattua kenelle tahansa, sillä puskemme todella kovaa. Jos sinulle käy kuitenkin niin kahdesti, se osoittaa ettet ole oppinut virheistäsi. Ajamme renkaillamme vain millimetrien vierestä seinästä, ja kotisohvalta näitä tapauksia on helppo arvostella. Sinun kuitenkin pitäisi oppia virheistäsi, Perez kritisoi Motorsportin haastattelussa.

Lähde: Motorsport