BMW-kuski lateli tukun kirosanoja Mercedekselle voittonsa jälkeen – taustalla hieno syy

© Kuva: Getty Images

DTM-sarjassa voittoa juhlinut Timo Glock pisti kisan jälkeen ranttaliksi tiimiradiossa. Entinen F1-jyrä lateli voimasanallisia viestejä tiimiradiossa kilpailun jälkeen kilpailijaleirin suuntaan.

Yleensä tunteenpurkaukset ovat seurausta jostain radalla sattuneesta kuohuttaneesta tilanteesta, mutta Glockin tunteenpurkaus oli osa suurempaa kuvaa. BMW-pilotti lähetti viestin kilpailijatallin Mercedekselle, joka jättää DTM-sarjan tämän vuoden päätteeksi.

– Parasta v*tun kilvanajoa! H*lvetti Mercedes, tämän takia teidän ei tule lähteä sarjasta, v*tun idiootit, Glock noitui.

Glock taisteli kärkisijasta jännittävällä tavalla Hopeanuolen Gary Paffetia vastaan. Tiukka mutta reilu kamppailu on kerännyt laajalti moottoriurheilumaailman hehkutuksen osakseen.

– En koskaan halua pidätellä tunteitani auton ratissa. Olin suunnittellut tuon purkauksen etukäteen jo edellisellä kierroksella. Halusin todella tuoda esille, että heidän lähtönsä on todella väärin, sillä juuri tällaista kilvanajoa DTM kaipaa.

Mercedes-leirissä Glockin kommentteja kehuttiin hyvän urheiluhengen mukaiseksi, mutta merkin vetäytymispäätökseen se ei tule vaikuttamaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.