© Kuva: Getty Images

Suuri julkistus! Amerikkalainen rallikonkari ajaa rallin MM-sarjassa ensi kertaa neljään vuoteen

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Amerikkalainen ralliautoilun supertähti Ken Block ajaa Katalonian rallissa lajin MM-sarjassa ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.

Jenkkikuljettaja hyppää M-Sportin Ford Fiestan rattiin Katalonian MM-rallissa 25.-28. lokakuuta. Block osallistuu kilpailuun yksityistallinsa Hoonigan Racing Divisionin nimissä.

Block ei ole ottanut osaa rallin MM-sarjaan sitten vuoden 2014. Vuosina 2007-2014 mies oli sarjan vakiokasvoja.

Rallikonkari on ajanut parin viime vuoden ajan rallicrossin MM-sarjassa. Viime kauden jälkeen Blockin Hoonigan Racing Division ilmoitti vetäytyvänsä sarjasta.

Block tietää rallin MM-sarjan olevan todella tiukka haaste. Edessä ei ole kuin vajaa puoli vuotta testata ja harjoitella auton kanssa.

– Vaatii valtavan määrän panosta ja harjoittelua ajaa rallin MM-sarjassa. Aion tunkea sen kaiken kuitenkin siihen pieneen ajanjaksoon, kun pääsen testamaan autoa. Se ei ole ihan tarpeeksi ajoaikaa valmistautuakseni kunnolla WRC-hyökkäykseen, mutta otan sen mitä saan, Block kertoi Autosportille.

Lähde: Autosport

 


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon