MotoGP-sarjan Ducatin tallin tähtikuljettaja Jorge Lorenzo pettyi pahoin Austinin GP:n 11. sijaansa.

Entinen maailmanmestari kertoi olleensa todella suruissaan kärkikymmenikön ulkopuolelle jäämisestä. Espanjalaisen kausi ei ole alkanut kovin sulavasti, sillä hän on saavuttanut vasta 6 MM-pistettä ja majailee sarjan 16. sijalla.

– Tätä tulosta on vaikea hyväksiä. Olen erittäin pettynyt ja todella surullinen. Tämä ei ollut hyvä päivä minulle, MotoGP:n kolminkertainen mestari valitteli Crash.netille.

Lorenzon kisa meni totaalisesti pieleen Austinissa. Mallorcalainen kertoi vaikeuksiensa johtuneen uudesta pyörästä, jonka kanssa hän ei ole vielä päässyt aivan sinuiksi.

– Paljon ongelmia. Aivan ensimmäiseksi kisan alussa oli vaikeaa uudella pyörällä. Emme varmaan valinneet myöskään oikeaa rengasta taakse. Se oli todella kova, ja spinnasi ja liikkui niin paljon. Se [Austin] on fyysinen rata, ja minulla oli vaikeuksia jarruttamisen kanssa uudella pyörällä. Meidän täytyy löytää ratkaisu tulevaisuutta varten, Lorenzo avautui.

Espanjalainen on voittanut MotoGP:n maailmanmestaruuden vuosina 2010, 2012 ja 2015. Hän on saavuttanut myös urallaan 250-kuutioisten maailmanmestaruuden vuosina 2006 ja 2007.

Lähde: Crash.net