Renault-talli sai Barcelonan F1-testeissä vahvistuksen sille, että tallin uuden mallin mukainen etusiipi toimii toivotulla tavalla.

Sekä Nico Hülkenberg että Carlos Sainz Jr. testasivat uutta etusiipeä Barcelonassa. Ranskalaistallin tekninen johtaja Nick Chester kertoi tallin olevan tyytyväinen testien tuloksiin.

– Molemmat kuljettajat kokeilivat uutta etusiipeä. He molemmat pitivät siitä ja siipi toimi kuten tuulitunnelitestit antoivat olettaa, mikä näkyi myös (parantuneissa) kierrosajoissa. Tämä vahvistaa siipimallimme Australian GP:hen ja on osoitus siitä, että olemme oikealla polulla, Chester kommentoi Motorsport.comin mukaan.

Motorsport.com

@Motorsport
Renault to race new concept front wing #F1

motorsport.com/all/article/?i…

Aerodynamiikkapuolen positiivisia uutisia himmentävät tekniset murheet testien päätöspäivänä perjantaina. Vaihdelaatikkovian takia Carlos Sainzin aamupäivä meni täysin harakoille, sillä päivän ollessa jo kohti iltaa espanjalaisella oli kasassa vain neljä kierrosta.