Viikonloppuna ajettavan Meksikon MM-rallin alla on koettu jo kauhun hetkiä, kun liekit säikäyttivät rallikansan.

WRC2-sarjaan kilpailussa Skoda Fabialla osallistuva paikallinen rallikuski Benito Guerra valmistautui vaativaan koitokseen testaamalla kalustoaan rallia edeltävinä päivinä. Testiajon jälkeen mekaanikot ryhtyivät huoltopuuhiin, kunnes jotain meni pelottavalla tavalla vikaan.

Auto syttyi räjähdysmäisesti palamaan ilmeisesti bensiinivuodon seurauksena. Onneksi auton alla ei juuri kyseisellä hetkellä ollut mekaanikkoja, sillä liekit nielaisivat auton sisäänsä nopeasti.

Yllä olevalta sivullisen kuvaamalta videolta palon rajuuden voi tuntea. Auto ehti kärsiä mittavat vauriot, minkä lisäksi palosammuttajien saapumista odotellessa liekkejä yritettiin hillitä hiekan avulla.

Katso video kokonaisuudessaan yltä. Liekit leimahtavat ajassa 2.06.