Tämän vuoden talvitesteissä asiantuntijoiden katseet ovat seuranneet erityisen tarkasti McLarenin tekemistä. Takavuosien mahtitallin odotetaan ja jopa toivotaan nousevan takaisin lähemmäksi kärkeä uuden moottorikumppanin myötä. Kaikkia toistaiseksi nähty tekeminen ei ole vielä vakuuttanut.

BBC:n F1-toimittaja Andrew Benson kertoo olevansa jopa hieman huolissaan tallin nyt nähdystä vauhdista. Benson kirjoittaa Ison-Britannian yleisradioyhtiön verkkosivuille toivovansa tallin piilotelleen toistaiseksi vauhtiaan.

Stoffel Vandoornen tämänpäiväisten ongelmien innoittamana Benson paljastaa laatineensa jo viime viikolla omaksi ilokseen analyysin tallien voimasuhteista. Koska myöhemmin kauden aikana moni tarttuu ennusteisiin, varsinkin väärin menneisiin, ei Benson halunnut tuoda omaa listaansa julki. Hän suostui kuitenkin kertomaan, mitä hän McLarenista viime viikon jälkeen ajatteli.

– Mikäli McLarenin vire on kauden avausviikonloppuna nyt nähdyn kaltainen, joutuu talli kohtaamaan vaikeita kysymyksiä Melbournessa. On toki erittäin mahdollista, ettei talli voinut esittää vielä viime viikolla parastaan, kiitos uuden moottorikumppanin ja muiden muutosten. Mutta heidän täytyy parantaa tekemistään huomattavasti näissä testeissä, etteivät hälytyskellot ala soimaan jo nyt nähtyä suuremmalla voluumilla. Varsinkin, kun otetaan huomioon Toro Rosso -Hondan hyvä vire, Benson kirjoittaa.