Naisten moottoriurheilun legenda Danica Patrick otti viikonloppuna osaa uransa viimeiseen NASCAR-kisaan perinteikkäässä Daytona 500 -kilpailussa. Jäähyväiskoitos ei kuitenkaan sujunut ihan niin tyylikkäästi kuin hän oli toivonut, sillä jenkkitähti ajautui mukaan rankkaan ketjukolariin kisan loppupuolella ja joutui keskeyttämään.

Patrickin NASCAR-ura loppui samalla tavalla kuin se alkoikin – räiskyvällä kolarilla Daytona 500:ssa.

Ensimmäisellä kerralla rysähdys sattui jo toisella kierroksella. Tällä kertaa jenkkilegenda ehti jopa 102. kierrokselle, mutta joutui lopulta osalliseksi huimaan peltitälliin.

Jenkkitähti myönsi, että kisan tympeä päätös jäi harmittamaan.

– Olen vain todella surullinen, että se päättyi näin. Se ei ollut vain tarkoitettu olemaan tänään, Patrick surkutteli Motorsportille.

Patrick oli kuitenkin tyytyväinen tallinsa panokseen ja kiitteli kaikkia tukijoitaan lyhyellä varoitusajalla järjestyneestä mahdollisuudesta kilpailla vielä kerran NASCAR:ssa.

Tony Eury Jr, tallipäällikköni ja muut tekivät loistavaa työtä auton kanssa. Oli aika tiukka tehtävä saada auto näin hyvään kuntoon näin lyhyessä ajassa. Laitoimme auton kasaan noin kuukaudessa. Sanoin alusta asti, että tämä oli suorastaan täydellinen homma, Patrick hehkutti.