Ferrarin Kimi Räikkösen ja suomalaisen pienen mutta intohimoisen fanin kohtaaminen on sulattanut sydämiä. Viime toukokuussa Espanjan GP:n yhteydessä tapahtunut hellyyttävä tapaus on ehdolla myös Laureus-palkinnon saajaksi.

Räikkösen jouduttua keskeyttämään kilpailun ensimmäisellä kierroksella poimivat televisiokamerat kuviin 7-vuotiaan ranskalaislapsen Thomasin, jolle suuren idolin epäonni oli kova paikka.

Tämän jälkeen nähtiin lämmittävä tapahtumasarja. Thomas vanhempineen kutsuttiin Ferrarin varikkotiloihin tapaamaan Räikköstä. Tapaus näytettiin televisiossa ja spontaani tapahtuma keräsi hurjasti suitsutusta.

Kaksikon kohtaaminen on ehdolla Laureus-palkintogaalassa vuoden urheilutekona. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joten muistuttaakseen äänestyksestä Laureus postasi Instagram-tililleen videotervehdyksen Thomasilta.

Videolla innokas pikkuveitikka kertoo leveästi hymyillen viime kevättä.

– Hän jopa kätteli minua! Selvästi ylpeä fani kertoo.

Esittelyyn pääsee myös Räikkösen hänelle antama lippis.

Katso video alta tai tästä.