F1-sarjan omistajan Liberty Median johtaja Chase Carey on hyökännyt voimakkain sanoin sähköformuloita vastaan. Careyn puheet ovat vastaus Formula E:n johtajan Alejandro Agagin aiempiin lausuntoihin.

Agag ennusti aiemmin sähköformuloiden syrjäyttävän formula ykköset autourheilun kuninkuusluokkana lähivuosikymmenten aikana. Carey ei näytä näkevän asiaa samalla tavoin.

– Hienoa, että hänellä on kristallipallo. Minä en näe formula E:tä kilpailijanamme. Se ottaa kyllä luonnon huomioon, mutta minä näen sen enemmänkin katufestivaalina kuin urheilutapahtumana, Carey pamauttaa planetf1.comin mukaan.

– Kilpailuissa vierailleet tuttavani ovat kertoneet heillä olleen hauskaa kisatapahtumassa, koska se tarjoaa musiikkia ja hyvää ruokaa. Mutta formula ykköset ovat kansainvälinen urheilutapahtuma, ja uusien haastajien kirittämänä se tulee myös sellaisena pysymään.