54-vuotias rallikonkari Jourdan Serderidis sai unelmansa toteen – mies pääsee jälleen kerran rallin mestaritallin M-Sportin Fordin rattiin. Kreikkalaisveteraani pääsee ohjastamaan tallin WRC-Fiestaa Saksan ja Australian MM-ralleissa.

Serderidis ei ole aivan tuntematon nimi autoalan jättiläisen tukemalle tallille. Kreikkalainen kaahaili R5-luokan Fiestalla viimeksi kaudella 2014.

Konkaripilotti oli varsin mielissään mahdollisuudesta hypätä WRC-kilpurin ohjaamoon vielä kerran urallaan.

– Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta ajaa M-Sportin riveissä taas jälleen. Olen myös todella innoissani Fiestalla ajamisesta, sillä se on tällä hetkellä paras ralliauto minkä rattiin voit päästä, Serderidis intoili Motorsportille.

Entinen WRC Trophy -sarjan maailmanmestari ei kuitenkaan pääse osaksi M-Sportin varsinaista kuskitiimiä, vaan toimii brittitallin asiakaskuljettajana. Tallin pitkäaikainen nokkamies Malcolm Wilson kertoi olevansa kuitenkin iloinen vanhan tuttunsa näkemisestä Fiestan ratissa.

– Tulee olemaan mahtavaa nähdä Jourdan taas M-Sportin varikkoalueella tänä vuonna. Olen varma, että hän odottaa innolla WRC-Fiestan rattiin pääsemistä. Asiakkaamme ovat operaatiomme sydän. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota heille tällaisia mahdollisuuksia, Wilson kehui.