Mika Häkkisen oranssi ja Keke Rosbergin erikoisväritteinen McLaren pääsivät listalle – katso kuvat harvinaisista F1-autojen värityksistä

© Kuva: Getty Images

Moni F1-fani osaa nimetä kilpureita ja niiden esiintymiskausia pelkän valokuvan perusteella. Mutta tässäpä kuvahaaste, jossa punnitaan todelliset F1-fanit: tunnistatko nämä kaikki Autosportin gallerian F1-autot?

Brittimedia on kerännyt yhteen 24 harvinaista väritystä, jotka eivät syystä tai toisesta ottaneet tuulta alleen. Osassa oli kyse vasta lopullisen ulkomuodon hakemisesta tai sitten halusta miellyttää sponsoreita, mutta kaikkiin värityksiin ei edes löydy sen kummempaa tai syvällisempää perustetta.

Mukana on myös suomalaiskuljettajien kilpureita. Kuvan oranssi McLaren oli Mika Häkkisen käytössä talvitesteissä 1997, ja pääsipä Keke Rosbergin kokeilemaan hieman erinäköisempää McLarenia reilut kymmenen vuotta aiemmin.

Tutustu harvinaisiin värityksiin tästä linkistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.