Amerikkalaisen rata-autoilun legendaa Townsed Belliä odotti lohduton yllätys, kun hän palasi kotiin Daytonan 24 tunnin ajoista Florida Beachiltä. Murtovarkaat olivat iskeneet miehen kotiin, ja varastaneet lähes kaikki hänen pokaalinsa ja muistoesineet.

Bell kertoi Associated Pressille, että vorot veivät jopa 10 Indy 500 -mestaruussormusta, yhden Indy Lights -mestaruussormuksen sekä kaksi Rolex-palkintokelloa. Autourheilun veteraanin mukaan eniten häntä harmitti juuri se, että tavaroilla niin paljon tunnearvoa.

– Loppupeleissähän se on vain tavaraa. Ne olivat kuitenkin erityisiä minulle. Kaikki se työ, mitä laitoin näiden saavutusten toteutumiseen ja kaikki se kunnioitus mitä sain siitä on nyt poissa, Bell suri.

Konkarikuljettaja ei ollut ainoa, joka joutui varkaiden iskun kohteeksi. Jopa viiden hänen naapurinsa taloon murtauduttiin samalla Kalifornian Pacific Palisadesin asuinalueella.

Townsend Bell

@townsendbell
Bummer to not win another @Rolex24Hours. Even more bummed to get home after long 36 hours and find out my house was burglarized. Stole my 2014 Daytona Rolex and 10 indy500 rings [email protected] an eye out on eBay or pawn shops.