Formula 1:n sosiaalisen median tiimi onnistui raivostuttamaan vanhoja sankareitaan vaalivan autourheilukansan tuoreella päivityksellään. Sarjan Instagram-tilille jaetussa 90-luvun kisavideossa Michael Schumacher jahtaa kuvatekstin mukaan Nigel Mansellia, vaikka kyseessä oli oikeasti legendaarinen tähtikuski Ayrton Senna.

Klassikopätkässä esitellään saksalaismestarin otteita vuoden 1991 Espanjan GP:ssä, jossa Schumacher yritti saada Ayrton Sennan McLaren-Hondan kiinni. F1:n sometiimi erehtyi luulemaan kuljettajan näkövinkkelistä kuvatussa videossa edellä näkyvää autoa Mansellin Williamsiksi.

F1:n somemoka herätti päivityksen kommenttiosiossa laajaa vitsailua, pilkkaamista ja myös varsin äkäisiä herjauksia.

– Mitä vittua äijä, tuo on Senna eikä Mansell, eräs käyttäjä vaahtosi.

– Haluan maistaa sitä, mitä te polttelette siellä, toinen kuittaili.

– Näen vain Sennan, enkä Mansellia, kolmas huomautti.

Kisassa viidennelle sijalle yltänyt Senna päätyi voittamaan vuonna 1991 kuljettajien MM-sarjan maailmanmestaruuden. Benettonin tallissa tuolloin ajanut Schumacher sijoittui kyseisessä osakilpailussa kuudenneksi.