Toisen Yhdysvalloissa ajettavan osakilpailun lisääminen formuloiden kisakalenteriin on yhä lähempänä. F1 on hankkinut tavaramerkkejä oheistuotteisiin ja muihin tuotteisiin liittyen Miamin, Las Vegasin ja New Yorkin mahdollisiin osakilpailuihin.

Formuloiden uusi omistajataho Liberty on tuonut useasti esiin halunsa lisätä F1-kalenteriin toinenkin amerikkalainen osakilpailu. Tuoreiden Las Vegas Review Journalin käsiinsä saamien tietojen mukaan hanke on lähellä toteutumista.

Aiemmin julkisuudessa pyöri tietoja mahdollisesta vuonna 2020 tulevasta Floridan osakilpailusta. Hurjan tunneliosuuden sisältänyt radikaali hanke jäi kuitenkin syrjään varsinaisista suunnitelmista.

F1:n viestintäjohtaja Luca Colajanni kertoi organisaation harkitsevan useita eri vaihtoehtoja uuden GP-kilpailun suhteen.

– Ei ole mikään varsinainen salaisuus, että olemme miettineet kisaa New Yorkiin, Las Vegasiin tai Miamiin. Ne ovat osa lukuisista kaupungeista ympäri maailmaa, jotka ovat ilmoittaneet halukkuudestaan isännöidä formulakisoja. Tutkimme useiden eri kilpailujen mahdollisuuksia monissa eri maissa, Colajanni arvuutteli F1Planetin haastattelussa.