SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo on muistellut pitkin vuotta F1-uraansa laajamittaisessa haastattelussa. Salon F1-Cornerin videoihin pääsee tutustumaan tästä linkistä.

Kun F1-ura on muisteltu, on aika jakaa kunniaa Salolle tärkeille ihmisille. Salo nostaa esille muutamat nimet. Tärkeitä olivat Salon managerit, Mike ja Sue Greasley. Mies joutuu miettimään hetken, sillä hän haluaa miettiä tarkasti kenelle kunnia kuuluu.

Sitten mieleen pälkähtää nimi, jonka suuri yleisö tuntee valitettavasti suuresta tragediasta.

Roland (Ratzenberger) toimi ajo-opettajanani F3-aikoina. Uramme kohtasivat uudelleen Japanissa F300-sarjassa. Hän oli minulle tärkeä ihminen, asuimme yhdessä välillä Japanissa, Salo muistelee hyvää ystäväänsä.

Ratzenberger nousi F1-sarjaan kaudella 1994, mutta itävaltalaisen maallinen taival tuli päätökseensä sysimustan San Marinon GP:n aika-ajoissa sattuneen karmean ulosajon seurauksena. Salo nousi F1-sarjaan myöhemmin samana vuonna.