Uransa viidennen rallin MM-sarjan mestaruuden kaudella 2017 napannut Sébastien Ogier on yksi historian menestyneimmistä rallikuskeista. Autosport arvosti vasta miehen vuoden rallikuskiksi. WRC julkaisi YouTube -kanavallaan näyttävän videon, jossa pääsemme kertaamaan ranskalaistähden kautta Ford Fiesta WRC:n ohjaamosta käsin.

Fordin M-Sportin riveissä ajava Ogier julkisti jatkosopimuksensa talliin noin viikko sitten. Jatkohalujen syyksi ranskalainen kertoi Fordin lupauksen panostaa ensi vuonna entistä enemmän WRC-autonsa kehittämiseen ja tekniseen tukeen kauden mittaan.

Viime kausi oli Ogierin ensimmäinen M-Sportin Fordin ratissa. Vuosi sujuikin kokonaisuutena mainiosti, sillä satunnaisista tason ailahteluista huolimatta Ogier voitti uransa viidennen maailmanmestaruuden. M-Sport nappasi myös historiansa ensimmäisen valmistajien mestaruuden MM-sarjassa.

Ensi kaudella Ogier ajaa WRC:tä tallikaverinaan virolainen Ott Tänak. Brittiläisen tallin riveissä ovat aiemmin ajaneet muun muassa suomalaiset Juha Kankkunen, Marcus Grönholm, Jari-Matti Latvala, Kosti Katajamäki, Mattias Therman ja Mikko Hirvonen.