Red Bullin F1-tähdet Daniel Ricciardo ja Max Verstappen pääsivät vasta tutustumaan elämään maan ulkopuolella Nasan Johnsonin avaruuskeskuksessa. Huippukuskit vertailivat formuloiden G-voimien ja avaruusalusten painottomuuden eroja energiajuomajätin F1-tallin tuoreella mielenkiintoisella YouTube-videolla.

– Tämä oli ensimmäinen kertamme Nasalla. Emme tienneet oikein mitä odottaa, mutta se oli todella kiehtovaa, Verstappen ja Ricciardo kehuivat videolla.

Tähtikuljettajat saivat kokeilla erikoista riippunosturia, joka simuloi avaruuden painottomuutta. Miesten piti yrittää suorittaa ilmassa leijuessaan erilaisia tehtäviä, mitä astronautit tekevät esimerkiksi Kansainvälisellä avaruusasemalla.

Red Bullin tähtikuskit tutustuivat lisäksi myös erilaisiin avarusaluksiin italialaisen astronautin Luca Parmitanon johdolla. F1-sankarit saivat myös kiertueen Johnsonin tutkimuslaitoksen tiloihin ja komentohuoneeseen.

Johnson Space Center on Nasan miehitettyjen avaruuslentojen keskus Houstonissa, Texasissa.