Kovassa nosteessa oleva sähköformuloiden sarja Formula E on saanut osakseen muutaman elinvuotensa aikana melkoisen määrän kuraa moottoriurheilun ystäviltä. Ärhäkkä kommentointi äityy usein kuumimmilleen sosiaalisessa mediassa, jossa kuka tahansa saa näkyvän alustan ilmaista mielipiteensä kohutusta tulevaisuuden teknologian sarjasta.

Formula E on kuitenkin osannut suhtautua armottomaksi ajoittain yltyvään ryöpytykseen huumorilla. Sähköformulasarja julkaisi vasta Youtube-kanavallaan huvittavan videon, jossa sarjan hallitseva maailmanmestari Lucas di Grassi ja brasilialaisen Audi-kuskin tallikaveri Daniel Abt lukevat ja reagoivat somekansan värikkäisiin kommentteihin.

– Herranjumala, että vihaan Formula E:tä. En ole ikinä katsonut sitä, ja aion pitää asian niin. Sarja on ensimmäinen askel moottoriurheilun tappamiseen, eräs epäilijä latasi sosiaalisessa mediassa.

Sanavalmiit kilpakuskit ottivat iskut vastaan suojaukseen, ja antoivat palaa takaisin.

– Tämä oli melkoinen suoritus. Onnistuit vihaamaan lajia, jota et ole ikinä katsonut etkä tiedä mitään siitä. Se on aika vaikuttava juttu. Voit vihata Formula E:tä vapaasti, mutta katso nyt ihmeessä kisoja ensin, kuljettajat naureskelivat.

Lucas di Grassi voitti viime kaudella Formula E:n maailmanmestaruuden Audi Sport ABT Schaffler -tallin riveissä. Saksalaiskuski Daniel Abt on ajanut brassitähden tallikaverina sähköformuloiden perustamisesta lähtien vuodesta 2014.