FIA on julkistanut useita uudistuksia, joiden tavoitteena on leikata rallicrossin MM-sarjan kasvavia kuluja. Säästöt kohdistuvat erityisesti autojen tekniikkaan. Ensi vuonna moottorien, turbojen, renkaiden, vaihdelaatikkojen ja aerodynaamisten laitteiden teknisiä ratkaisuja ja kuluja rajoitetaan reilusti aiempaa enemmän.

Teknisiä rajoituksia on nyt tarkennettu entisestään. Jatkossa moottorin kannen tiivisteiden sallittua määrää rajoitetaan kolmesta kahteen. Turboahtimien määrää kiristetään myös kuudesta neljään. Ennen vuotta 2013 talleilla sai olla vain yksi moottori ja kaksi turboa jokaiseen kilpailuun.

Aiemmin tallit ovat saaneet käyttää harjoituksissa ja lämmittelyissä rajattoman määrän haluamiaan renkaita. Ensi vuonna tallien on kuitenkin rekisteröitävä 12 uutta märän ja liukkaan kelin rengasta sarjan kahdella ensimmäisellä kierroksella. Kolmannesta kisaviikonlopusta eteenpäin jokaisessa ajotapahtumassa saa käyttää vain kahdeksaa rekisteröityä rengasta.

Rallicross-autojen osia pitää jatkossa rekisteröidä yhä yksityiskohtaisemmin kisojen teknisten johtajien lokikirjoihin. Aiemmin esimerkiksi vaihdelaatikkojen valinnat ovat olleet vapaampia, mutta ensi vuonna laatikon merkki, malli ja onko autossa keskitasauspyörästön lukkoa.

Vaihdejärjestelmä on sen jälkeen pidettävä samanlaisissa asetuksissa koko kauden ajan. Vaihdevälityksiä saa vaihtaa kauden aikana vain kahdesti. Myös jarrujen tekniikkaan on tulossa uusia rajoituksia.