Kestävyyskilpailuiden MM-sarja WEC päättyi viikonloppuna Toyotan kannalta voitollisissa merkeissä. Ykkössijaa juhlineen autokunnan jäsen Anthony Davidson ei tuskin kuitenkaan yltynyt voitontanssiin.

Davidson ajoi kilpailun yhdessä Kazuki Nakajiman ja Sebastien Buemin kanssa. Omaa ajovuoroaan varikolla odottaneen Davidsonin liikkeisiin tuli muiden tallin henkilökunnan kanssa säpinää, kun turva-auto saapui radalle sekoittamaan pakkaa.

Varikkoboksista autoon kiirehtinyt Davidson koki kivuliaan muistutuksen hosumisen vaaroista.

– Juostessani kiireesti kohti autoa onnistuin potkaisemaan varpaani auton oveen ja murtamaan sen. Tunsin heti jotakin sattuneen, mutta jatkoin silti autoon kipuamista. Kipu kasvoi ajovuoroni aikana kierros kierrokselta, Davidson paljastaa Autosportille.

Davidsonin onneksi hänellä on reilusti aikaa parantua. Seuraava WEC-kausi käynnistyy toukokuussa.