3. päivä marraskuuta vuonna 1991 ajettiin kilpailu, joka on jäänyt historiankirjoihin kahdesta asiasta: Sen lyhyydestä, sekä F1-legenda Ayrton Sennan dominoinnista.

Uransa kolmannen maailmanmestaruuden edellisessä osakilpailussa varmistanut brasilialainen lähti kauden päätösosakilpailuun itselleen tutulta paikalta, paalulta. Sunnuntaina kilpailun koittaessa taivas kuitenkin repesi, ja rata olisi soveltunut paremmin F1-veneille kuin autoille. Kovasta protestoinnista huolimatta kilpailu kuitenkin käynnistettiin.

Vain, jotta se voitaisiin liputtaa päättyneeksi vain 14 ajetun kierroksen jälkeen. Ennen sitä seinään oli ehtinyt rysäyttää moni kuljettaja, muun muassa Williamsin Nigel Mansell. Rajusta ulosajostaan huolimatta Mansell laskettiin lopputuloksissa toiseksi, sillä punaisten lippujen seurauksena tulokset otettiin ulosajoa edeltäneeltä kierrokselta. Viiksekäs britti loukkasi rytäkässä kuitenkin itsensä sen verran pahasti, että palkintojuhlallisuudet jäivät väliin.

Mukana oli myös kaksi suomalaista. JJ Lehto oli 12. ja Mika Häkkinen 19:s.

Katso kilpailun kohokohdat alta tai tästä.