Aston Martinin formulasuunnitelmat yhä pidemmällä – palkkasi Ferrarin ex-insinöörin työstämään F1-konseptia

© Kuva: Getty Images

Aston Martinin vihjailut liittymisestä Formula 1:een moottorivalmistajana ovat kiihtyneet entisestään tällä viikolla. Lisää polttoainetta huhujen liekkeihin löi Ferrarin entisen tähti-insinöörin Joerg Rossin palkkaaminen työstämään luksusmerkille uutta F1-konseptia.

Ross tulee työskentelemään projektissa toisen Ferrari-veteraanin Luca Marmorinin kanssa. Brittimerkin toimitusjohtajan Andy Palmerin mukaan miehet ryhtyivät toimeen moottorikonseptin kanssa jo viime viikolla.

– Luca ja Joerg Ross tekevät nyt meillä töitä moottorikonseptin kanssa kokoaikaisesti. Kummatkin työskentelevät F1-projektissamme. Luca aloitti konseptiluonnostensa parissa jo viime viikolla. Minulla on nyt kaksi hyvää miestä projektissa, Palmer hehkutti Autosportin haastattelussa.

Palmer kertoi aiemmin tällä viikolla medialle keskustelevansa luksusvalmistajan johtokunnan kanssa jatkuvasti F1:n mahdollisuuksista. Hän kertoi asian näyttävän hyvin lupaavalta ja siirtymisen formuloihin olevan yhä todennäköisempää. Brittimerkin ainoana hidasteena tiedetään olevan huolet F1:n uusien omistajien suunnitelmat formuloiden uusista moottorisäännöistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.