© Kuva: Getty Images

Tilastot sen kertovat: McLaren venyi urotekoon Aasiassa – tallipäällikkö kehui tiimiään ylväästi!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

McLarenin osalta koko kausi on ollut vaeltamista varjojen mailla. Tiimi on kerännyt yhteensä surkeat 23 pistettä, ja kymmenen parhaan joukkoon sen kuskit, eli Fernando Alonso ja Stoffel Vandoorne ovat yltäneet vain neljästi.

Toisaalta, näistä neljästä kaksi on tullut kolmessa edellisessä kisassa. Vandoorne oli seitsemäs sekä Singaporessa että Malesiassa, ja näiden noteerausten takia syyskausi on sujunut tiimin näkökulmasta hyvin.

– Aasian kolme kisaa ovat olleet myönteisiä koko tiimille. Olemme saavuttaneet hyödyllisiä pisteitä, tallipäällikkö Eric Boullier väitti en.f1i.comille.

Aasiassa ajettiin kolme kisaa putkeen. Pisteiden valossa kiertue oli toki tiimille menestyksekkäämpi kuin kaikki aiemmat kisat yhteensä – talli saavutti Singaporessa ja Malesiassa 12 pinnaa, kun aiemmissa kisoissa saldo oli 11 pistettä.

– Uskon epäilemättä siihen, että olemme tulleet vahvemmiksi tiiminä verrattuna siihen, kun tulimme (Aasian kiertueelle).

Eikä kirvestä ole syytä heittää kaivoon vastaisuudessakaan. F1-kautta on ajamatta vielä neljän kisan verran: Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia ja Arabiemiraatit huipentavat vuoden 2017.

– Työskentelemme kovasti näissä viimeisissä kilpailuissa uudella vauhdilla ja luottamuksella, Boullier vakuutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon