McLarenin autojen ulkonäkö saattaa kunnioittaa ensi kaudella tallin perinteitä, myöntää tallin toimitusjohtaja Zak Brown. Tulevien viikkojen sponsorineuvottelut määrittelevät, pystyykö talli maalaamaan autonsa ensi kaudella ”papaijan oransseiksi”.

Kyseessä on tallille todellinen klassikkoväri. Talli käytti kyseistä oranssista kuontaloa ensimmäisinä vuosinaan, kun tallin perustaja Bruce McLaren oli vielä itse mukana tallin toiminnassa. Väritys on myös palannut hetkittäin McLarenin tuoreimpiin autoihin. Talli ajatti autojaan kyseisellä värityksellä talvitesteissä sekä 1997 että 2006.

Viimeksi väritys näkyi Fernando Alonson toukokuisessa Indy500-kilpailussa. Brownin mukaan tuosta kilpailusta kummunneet kommentit saivat tallijohdon miettimään värin käyttöä myös F1-kisoissa.

– Saimme todella paljon kommentteja, joissa meitä aneltiin ottamaan Indyssä nähty väritys käyttöön myös formuloissa. Suunnittelemme jo ensi kauden ulkonäköä, ja mikäli sponsorineuvottelut sujuvat suotuisasti, en näe mahdottomana ajatuksena ottaa papaijan oranssia väritystä uudelleen käyttöön, Brown toteaa motorsport.comille.

Ikoniset väritykset ovat osa McLarenia. Oranssin värityksen lisäksi talliin yhdistetään niin punavalkoinen kuin hopeinenkin kuontalo.