© Kuva: Getty Images

”Hän tekee erinomaista työtä” – jopa nousukuntoinen F1-kuski kärsi Fernando Alonson tallitoveruudesta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jo viime vuonna formula ykkösissä yhdessä kisassa ajaneen Stoffel Vandoornen ensimmäisen kokonaisen kauden alku oli haastava. Belgialainen jäi pisteittä kymmenessä kilpailussa, mutta nyt kurssi on kääntynyt lupaavaan suuntaan.

McLaren-kuski on nimittäin yltänyt kymmenen parhaan joukkoon kolmesti kuudessa edellisessä kisassa.

Eric Boullier kehuu suojattiaan, joka ajoi esimerkiksi kaksi kertaa peräkkäin seitsemänneksi – Singaporessa ja Malesiassa.

– Stoffel on oppinut paljon, ja nyt hän tekee erinomaista työtä. Hän on itsevarma ja hän saavuttaa enemmän kokemusta, McLarenin tallipäällikkö kertoi F1 Todayn mukaan Ranskan Canal Plussalle.

– Mutta kaikki, jotka ovat viime vuosina tehneet debyyttinsä, mukaan lukien Max Verstappen, ovat käyneet läpi useita vaikeita kuukausia ennen kuin heidän potentiaali on alkanut paljastua.

Vandoorne on toisaalta ihanteellisessa, mutta toisaalta jopa haastavassa tilanteessa. Hänen tallitoveri nimittäin on kaksinkertainen maailmanmestari, mutta tällä kaudella pahasti sukeltanut Fernando Alonso.

– Stoffelin kannalta valitettavasti hän oli lehdistön ja katsojien huomion keskellä, kun hänestä tuli maailmanmestarin tallitoveri, ranskalainen tallipäällikkö huomautti.

Voisi kuvitella, että debytantin kehittymisen kannalta kyseiset tilanteet median keskuudessa eivät toimineet parhaana mahdollisena kasvualustana.

Vandoornen ura McLarenilla jatkuu ainakin ensi vuoden loppuun saakka.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon