Haikeutta ilmassa? Tommi Mäkisen viime aikojen varmin kuskikaksikko hajoaa tylysti – ”Aina perheenjäsenemme”

© Kuva: Getty Images

Toyota Gazoo Racing tiedotti aiemmin keskiviikkona, että virolaislupaus Ott Tänak siirtyy tiimin leipiin ensi kaudeksi. Samalla kävi selväksi myös se, että Juho Hänninen ja Kaj Lindström siirtyvät sivuun ajohommista.

Toyotan nykyiselle tallipäällikkö Tommi Mäkisellekin aikoinaan nuotteja lukenut Lindström siirtyy Toyotan rallitallin urheilutoimenjohtajaksi jo tämän vuoden Australian kisassa, jossa Hänninen ei enää aja.

Mäkinen tietää, että Lindström on mies oikeassa paikassa.

– Haluan onnitella Kajta hänen uudesta roolistaan. Tiedän, että Kaj on äärimmäinen ammattilainen ja hän on varmasti vahva voimavara meille, Mäkinen sanoi Toyotan virallisilla nettisivuilla, ja samalla kiitti Hännistä.

– Lopuksi haluaisin kiittää ja arvostaa kaikkea, mitä Juho on tehnyt meille. Hän on aina perheenjäsenemme, ja hänellä on ollut tärkeä rooli.

Niin outoa kuin se ehkä onkin, on Hänninen ollut viime kisoissa tiimin varmin kuski. Hän on esimerkiksi ajanut pisteille peräti seitsemän kertaa putkeen, ja kolmessa edellisessä kisassa sijoitukset ovat olleet neljäs, neljäs ja kolmas.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.