Sensaatiomaisen aika-ajon jälkeen Williamsin Lance Stroll pääsee lähtemään Monzan GP:hen toisesta lähtöruudusta. Vasta 18-vuotiaasta Strollista tuli F1:n kautta aikojen nuorin eturiviin ajanut kuljettaja.

Vaikka Strollin viereltä lähtevä Lewis Hamilton on hyvin erilaisessa asemassa kuljettajien MM-sarjassa kuin Stroll, Williams-talli on kehottanut nuorta kandalaista haastamaan mestaruudesta kamppaileva Lewis Hamilton kilpailun ensimmäisessä mutkassa.

– Sanoin hänelle, että anna mennä vain, kommentoi Strollin tallitoveri Felipe Massa motorsport.comille.

– Uskon, että kilpailu on mahtava tilaisuus kerätä pisteitä tallin molemmille kuljettajille, Massa jatkoi.

Williamsin tekninen päällikkö Paddy Lowe oli Massan kanssa samaa mieltä.

– Ehdottomasti. Eilinen aika-ajo oli häneltä uskomaton saavutus.