Kuten SuomiF1 aiemmin kirjoitti, Tanska haluaa tuoda maahan F1-kisan kaudelle 2020.

Tanskalaisvaikuttajien kommenteista voi päätellä, että kisa seilaa myötätuulessa kohti toteutumista.

– Meillä on ollut erittäin myönteisiä tapaamisia Formula 1 -johdon kanssa. Tuntuu, että he haluaisivat saada GP:n Kööpenhaminaan, tanskalainen poliitikko ja entinen ministeri Helge Sander sanoi f1i.comille.

Saxo Bankin entinen omistaja Lars Seier Christensen puolestaan heitti ilmoille hyvän pointin siitä, miksi F1-kisa voisi kiinnostaa Pohjoismaissa asuvia moottoriurheilufaneja laajasti.

– F1:ssä on tällä hetkellä neljä pohjoismaista kuljettajaa (Kevin Magnussen, ruotsalainen Marcus Ericsson, ja suomalaiset Kimi Räikkönen sekä Valtteri Bottas), ja heidän fanit joutuvat tällä hetkellä matkustamaan Belgiaan tai Saksaan katsomaan heidän kisoja.