SuomiF1-sivusto listasi joulukuussa parhausjärjestykseen kaikki formula ykkösten maailmanmestaruutta juhlineet kuljettajat (tutustu tästä). Tämän jälkeen vuorossa oli listaus (lue) parhaista kuljettajista, jotka eivät koskaan MM-titteliä saavuttaneet. On siis vain loogista jatkaa parhausjärjestykseen niputtamista niitä kuljettajia, jotka eivät kovasta yrityksestä huolimatta koskaan juhlineet edes yhden yhtä GP-voittoa.

Tällä kertaa listan tekijä halusi rajata pois kaikki tällä hetkellä sarjassa ajavat kuljettajat. Esimerkiksi Valtteri Bottas ansaitsisi varmasti paikan tältä listalta, mutta luotto siihen, että kauden 2017 jälkeen hän ei ole enää edustuskelpoinen tälle listalle, on kova. Annetaan edes hetkeksi estradi näille takavuosien unohdetuille sankareille, jotka pääsivät niin lähelle, jääden kuitenkin niin kauas.

Listalle voidaan katsoa päätyneen kahdenlaisia kuljettajia. Niitä, joiden lupaavat urat katkesivat traagisesti, sekä sellaisia, jotka pyörivät mukana loppuun asti ilman suurta palkintoa.