Jari-Matti Latvala on jopa palkintopallissa kiinni ennen Monte Carlon MM-rallin päätöspäivää.

Toyotan Latvala on kokonaiskilpailussa kolmantena 2.20 kärjestä.

– Päivä oli hyvä. Aamun ensimmäinen erikoiskoe sujui huonosti, mutta siitä sitten herättiin ja ruvettiin ajamaan. En enää takellellut risteyksissä. Sitten sujui heti paremmin, Latvala hehkutti Yle Urheilulle.

– Viimeinen erikoiskoe ajettiin kuivassa, ja se oli tosi hyvä meille. Ei me kaukana olla muista, mutta joillain osa-alueilla hieman. Alle puoli sekuntia kun jää kilometrillä, niin silloin on kaikki hyvällä mallilla.

Hyundain Thierry Neuville ajoi ulos Monte Carlossa ja rikkoi autonsa, hänen kilpailunsa on kärkisijojen suhteen ohi. Kärkeen siirtyi Fordin Sebastien Ogier, kakkosena ajaa hänen tallikaverinsa Ott Tänak 47 sekuntia perässä.

World Rally Championship

@OfficialWRC
Monte after SS13 - 1.Ogier 3h26:10.7s, 2.Tanak +47.1s, 3.Latvala +2m20.6s, 4.Breen +3m47.3s, 5.Sordo +4m03.2s. Neuville stops #WRC