Jari-Matti Latvala Ylelle: ”En enää takellellut risteyksissä – ei me kaukana olla muista”

© Kuva: Getty Images

Jari-Matti Latvala on jopa palkintopallissa kiinni ennen Monte Carlon MM-rallin päätöspäivää.

Toyotan Latvala on kokonaiskilpailussa kolmantena 2.20 kärjestä.

– Päivä oli hyvä. Aamun ensimmäinen erikoiskoe sujui huonosti, mutta siitä sitten herättiin ja ruvettiin ajamaan. En enää takellellut risteyksissä. Sitten sujui heti paremmin, Latvala hehkutti Yle Urheilulle.

– Viimeinen erikoiskoe ajettiin kuivassa, ja se oli tosi hyvä meille. Ei me kaukana olla muista, mutta joillain osa-alueilla hieman. Alle puoli sekuntia kun jää kilometrillä, niin silloin on kaikki hyvällä mallilla.

Hyundain Thierry Neuville ajoi ulos Monte Carlossa ja rikkoi autonsa, hänen kilpailunsa on kärkisijojen suhteen ohi. Kärkeen siirtyi Fordin Sebastien Ogier, kakkosena ajaa hänen tallikaverinsa Ott Tänak 47 sekuntia perässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.