© Kuva: Getty Images

Työttömäksi jäänyt F1-kuski pisti tuulemaan – Mika Häkkisen luottomies sai väistyä managerin paikalta!

Haasin kilpakuljettajan tehtävistä potkut saanut Esteban Gutierrez on pestannut entisen kilpakuljettajan Adrian Fernandezin managerikseen, uutisoi Autosport. Meksikolainen toivoo uuden asioidenhoitajansa saavan neuvoteltua hänelle ajopaikan F1-sarjasta ensikin kaudeksi.

Haasin päätökseen pettynyt Gutierrez on kertonut medialle tapauksessa voidun olla parannettavaa molempien osapuolten toiminnassa. Varmistaakseen asian Gutierrez siirsi managerin pestiä aiemmin hoitaneen Didier Cotonin sivuun Fernandezin tieltä. Coton jatkaa kuitenkin edelleen meksikolaiskuljettajan taustajoukoissa neuvonantajan roolissa.

Coton on suomalaisille F1-faneille tuttu Mika Häkkisen taustavaikuttajana. Coton hoiti yhdessä Keke Rosbergin kanssa suomalaisen asioita sekä miehen F1-uralla että ajohommien jäätyä. Työsuhde Häkkisen kanssa päättyi viime vuonna, muta työskentely suomalaisten kanssa ei. Coton toimii vastaavassa roolissa Valtteri Bottaksen taustajoukoissa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.