Omaa F1-tallian pyörittävä Renault on aloittamassa Autosportin mukaan yhteistyön uuden öljyntoimittajan kanssa. Vuosikausia Totalin tuotteisiin luottanut talli olisi lyömässä hynttyyt yhteen brittäisen BP:n kanssa.

BP tekee vahvaa tuloaan sarjaan, sillä myös McLaren on liittymässä merkin asiakkaaksi. Renault kieltäytyi kommentoimasta asiaa Autosportille, mutta lehden mukaan BP ja Renault toimisivat tiiviissä yhteistyössä myös markkinointimielessä. Renault on maailman suurimpia autonvalmistajakonserneja. Pelkästään kilpatalliinsa polttoaineyhteistyötä hakeva McLaren jäisi puolestaan pelkäksi asiakkaaksi öljyjätille.

McLaren menetti aiemmin pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Mobil 1:n (ExxonMobil) Red Bullille. Mikäli Mercedeksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Petronas toteuttaa pahimmat uhkakuvat ja lopettaa sarjassa, kokee sarja suuria mullistuksia tällä osa-alueella.