Kaikki kunnia Max Verstappenille, jonka viimesunnuntainen Brasilian GP:n ajosuoritus oli mykistävää katsottavaa. Ylistävimmät puheenvuorot vertasivat nuorukaista sadekelin maestroihin Ayrton Sennaan ja Michael Schumacheriin hollantilaisen tanssiessa helposti sateessa ohitse kilpatovereistaan.

Hattua päästä, mutta Verstappenilla on vielä pitkä työsarka edessään, ennen kuin hän voi täyttää kahden lajilegendan saappaat. Tosin, mikäli toissapäiväisen kaltainen suoritus toistuu vielä parikin kertaa, ei Vertappenin tarvitse kauaa odottaa.

Ketkä sitten ovat F1-historian parhaat sadekelin kuljettajat? SuomiF1-sivusto laati listan mielestään parhaista ratinvääntäjistä, jotka erottuivat edukseen vaikeissa keliolosuhteissa. Lisäksi jaamme kunniamainintoja muutamille kuljettajille, jotka eivät mahdu TOP5-listalle, mutta ansaitsevat ehdottomasti tulla mainituiksi.