Renault on ajanut hankalan alkukauden jälkeen pisteille kahdessa viime kilpailussa saatuaan konsernilta lisää taloudellista hauista. Singaporessa Kevin Magnussen oli kymmenes ja Malesiassa saman sijan otti Jolyon Palmer hankkien uransa ensimmäisen MM-pistesijan.

Tallin tekninen johtaja Nick Chester tietää syyn.

– Lisääntyneet resurssimme ovat alkaneet kantaa hedelmää. Olemme saaneet parannettua todella paljon auton aliohjaavuutta. Samoin olemme päässeet sinuiksi renkaiden kanssa koko ajan paremmin, Chester sanoo F1i.comille.

– Parantuneet resurssimme mahdollistavat myös uusien osien valmistamisen entistä laadukkaammin ja paremmista materiaaleista. Vaikka autoon ei ole tulossa mitään mullistavaa loppukaudeksi, pystymme pienillä asioilla parantamaan vielä suorituskykyämme.

– Ja pitää muistaa, että molemmat kuljettajamme ovat myös kehittyneet kauden aikana. Se on myös yksi suuri syy parantuneisiin tuloksiimme, Chester kehuu.