F1:n teinisensaatio ei paljon kunnioittanut kokeneita kuljettajia kommentoidessaan Belgian GP:n tapahtumia. Max Verstappen kolaroi ensimmäisessä mutkassa Ferrari-kuljettajien kanssa ja myöhemmin kisan aikana hän piti Kimi Räikkösen takanaan kyseenalaisin keinoin.

Verstappen ei silti pahoitellut kisan jälkeen tekemisiään, vaikka muun muassa F1-legenda Niki Lauda suositteli Verstappenille psykiatrilla käymistä (lue uutinen).

– Mielestäni heidän (Räikkönen ja Sebastian Vettel) pitäisi hävetä, koska aiheuttivat tuollaisen kolarin ja sen jälkeen syyttävät siitä minua, Verstappen tylytti motorsport.comin mukaan.

– Eikä heidän tarvitsisi tehdä draamaa siitä, mitä tapahtui sen jälkeen. Heidän täytyy ymmärtää, että en ole tyytyväinen siihen, että he pilasivat koko kisani, Verstappen sanoi.

Verstappen oli lopulta kisassa vasta 11., kun taas Ferrarit sijoittuivat kuudenneksi ja yhdeksänneksi. Verstappenin mukaan hänen aggressiivinen ajotyylinsä Räikköstä ja Vetteliä vastaan johtui ensimmäisen mutkan tapahtumista.

– Jos he pilaavat minun kilpailuni, en aio päästää heitä helpolla. Heidän luulisi ymmärtävän, Verstappen totesi.