© Kuva: Getty Images

Carlos Sainz: ”Taistelisin samassa tallissa tasaisesti Max Verstappenin kanssa”

Carlos Sainzille saattoi olla pettymys, kun tallikaveri Max Verstappen nostettiin hänen sijastaan Toro Rossolta Red Bullin ykköstiimiin. Silti hän kertoo, ettei sillä ole mitään merkitystä hänen ajamiseensa.

Sainz on ajanut kauden 12 kilpailussa kahdeksan kertaa pisteille, pinnoja on kertynyt 30. Kun kaksikko oli kauden alussa samassa tiimissä, molemmat voittivat toisensa kertaalleen, kerran Sainz keskeytti.
Sainzin mukaan hänen ajotuloksiinsa ei ole vaikuttanut lainkaan, onko Verstappen hänen tallikaverinaan vai ei.

– Se on täysin merkityksetöntä. Minun kilpailusuorituksiini eivät muut vaikuta. Jos Max olisi yhä täällä, minulla olisi todennäköisesti aika lailla samat pisteet ja olisimme taistelleet tasaisesti niin aika-ajoissa kuin kilpailuissakin. En usko että mikään olisi muuttunut, Sainz sanoo Crash.netille.

– Jo viime vuonna sanoin monille ihmisille, että heidän pitää olla kärsivällisiä, tulosta tulee kyllä. Nytkin meillä on ollut välillä vaikeuksia, mutta sellainen on ihan normaalia tässä lajissa. Nyt kun olen oppinut ymmärtämään tätä autoa paremmin ja olen päässyt eroon huonosta onnesta, tuloksia tulee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!