© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen voi tehdä F1-historiaa Unkarissa

Kimi Räikkönen voi tehdä F1-historiaa Unkarissa.

Ferrarin suomalaiskuskista voi tulla kaikkien aikojen ykkönen, kun lasketaan yhteen Unkarin GP:n palkintopallisijat. Tällä hetkellä Kimi jakaa ykkössijaa formulalegendojen Ayrton Sennan ja Michael Schumacherin kanssa, sillä kaikilla heillä on yhteensä seitsemän podiumia Unkarin osakilpailusta.

Myös Unkarin GP:n nopeissa kierroksissa voidaan tehdä suomalaista F1-historiaa, sillä Räikkönen on ainoastaan yhden kiinnityksen päässä Schumacherista. Kimillä Hungaroringin vikkelimpiä kierrosmerkkauksia on kolme, kun taas kärjessä olevalla Schumilla neljä. Kellään muulla F1-nykykuskilla ei ole kolmea nopeinta kierrosta Unkarista.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!