© Kuva: Getty Images

Arvostettu F1-insinööri haastattelussa: ”Nico Rosberg on henkisesti vaikeuksissa”

Entinen Red Bullin insinööri Mark Hutcheson sanoo SkySportsin haastattelussa Nico Rosbergin olevan henkisesti vaikeuksissa hänen saatuaan painetta Lewis Hamiltonilta.

SkySportsin haastattelija toteaa alkuun, että Lewis Hamilton on tällä hetkellä niskan päällä ja kysyy sitten miltä Hutcheson uskoo Rosbergista tuntuvan tällä hetkellä.

– Siitä huolimatta mitä hän (Rosberg) saattaa sanoa julkisesti uskon, että henkisellä puolella hänellä on vaikeuksia, Hutcheson sanoo.

– Kyse ei ole puhtaasta vauhdista. Puhtaalla vauhdilla Nico saattaa päästä paalulle, mutta sillä minuutilla, kun Lewis pääsee lähelle hän löytää aina jonkun keinon tulla Nicosta ohi.

– Oli kyse sitten siitä, että he osuvat yhteen tai Lewisin ohittaessa hänet viimeisellä kierroksella. Joka tapauksessa uskon Nico Rosbergin olevan henkisesti vaikeuksissa.

Haastattelussa todetaan, että Hamilton on saanut puheillaan ja eleillään henkisen yliotteen Rosbergista. Samalla todetaan, että Hamilton on monesti saanut Rosbergin johdon ajamalla kiinni kilpailussa ja tämä varmasti kaivelee Rosbergia.

– Sitten tulet monesti epätoivoiseksi ja alat tekemään asioita. Sen jälkeen joudut tuomariston puheille ja saat rangaistuksia. Tämä kaikki kasautuu Rosbergin niskaan, Hutcheson tiivistää.

Videon haastattelusta voit katsoa tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!