Tsekkiläinen ratamoottoripyöräilijä Karel Abraham on kiinnitetty itävaltalaisen KTM:n testirinkiin, uutisoi Autosport. Tallin päätestaajana toimii suomalainen Mika Kallio.

MotoGP-luokassakin usean kauden ajan esiintynyt Abraham ajoi jo tällä viikolla Misanon moottoriradalla käydyissä testeissä kolmena testipäivänä yhdessä Kallion kanssa. Päätyökseen Abraham kilpailee tällä kaudella Superbiken MM-sarjassa.

KTM testaa kuumeisesti uutta pyöräänsä, jotta se olisi kilpailukykyinen tullessaan mukaan MotoGP-sarjaan ensi kaudella. Taistelu tallin toisesta tehdaskuljettajan paikasta on kova, sillä toiseen pyörään on jo kiinnitetty Bradley Smith. Päätestaajana toimivaa Kalliota on pidetty yhtenä varteenotettavimmista hahmoista tälle paikalle, mutta KTM on antanut testeissä runsaasti ajoaikaa myös muille kuljettajille.