F1-sarjan kuljettajat ovat tunnetusti oman alansa huippuja. Vaikka rahalla voi ostaa tiensä kuninkuusluokkaan, päätyvät parhaat kuljettajat silti aina parhaisiin autoihin. Kärkitalleissa lahjakkuus painaa vaakakupissa enemmän kuin kylmä käteinen.

Red Bull -kuskikikkailun jälkimainingeissa varsinkin Englannissa on hehkutettu Härkälauman nykyistä kuskikaksikkoa Daniel RicciardoMax Verstappen. Paikallisten asiantuntijoiden mielestä Red Bullilla on käsissään kaksi varikoiden parasta kuljettajaa.

Tällaiset väitteet ovat aina omiaan synnyttämään myös toisenlaisia mielipiteitä. Varsinkin, kun äärimmäisen kilpailukykyisiä kuljettajapareja on esittää myös ainakin Mercedeksellä, Ferrarilla ja McLarenilla.

Mitä mieltä sinä olet? Millä tallilla on hallussaan F1-sarjan paras kuskikaksikko? Luonnollisesti myös perustelut ovat tervetulleita tästä makuasiasta keskusteltaessa.