Kimi Räikkösen fanit hykertelevät varmasti tyytyväisyyttään tämänpäiväisten harjoitusten jälkeen. Suomalainen Ferrari-pilotti ajoi koko päivän nopeimman kierrosajan ollen toisten harjoitusten nopein. Taakse jäivät samanlaisilla renkailla parhaimmat kierroksensa ajaneet tallikaveri Sebastian Vettel sekä molemmat Mercedes-kuljettajat.

Mercedestä ei voi koskaan laskea ulos kärkitaistelusta, mutta Ferrari näyttäisi olevan koko ajan lähempänä ja lähempänä saksalaistallia. Myös Räikkönen on löytänyt uudenlaisen ilmeen eikä hän ole enää yhtä helposti Vettelin vietävissä kuin vielä viime vuonna. Tämä luvannee hyvää paitsi aika-ajoja, myös sunnuntaista kilpailua silmällä pitäen.

Williams puolestaa näyttäisi olevan vauhtinsa puolesta edelleen hieman alavireinen. Valtteri Bottas ei pystynyt kymmenettä sijaa parempaan kierrosaikaan, mutta brittitalli ei ole toisaalta antanut juuri koskaan paljoakaan painoarvoa perjantain ajeluille kierrosaikojen osalta. Nastolalainen tarvitsisi Kiinasta hyvän tuloksen kahden tukkoisan osakilpailun jälkeen.

Millaiset fiilikset teille lukijoille jäi vapaiden harjoitusten jälkeen? Miten suomalaiset sijoittuvat sunnuntaina? Tuleeko vihdoinkin voitto, vai jäävätkö kaksi kansallissankariamme vielä odottamaan sitä päivää tapahtuvaksi?