Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko formula ykkösistä ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Miinusta:

– Max Verstappenia on hehkutettu paljon viime kaudella ja tämän kauden alussa. 18-vuotias nuori mies on toki kova lahjakkuus, mutta kuinka kova?

– Viikonlopun kommentit Melbournesta antoivat menkoista osviittaa siitä, että Verstappenilla on tainnut alkaa hiukan nousta se eräs keltainen neste päähän. Hän hermostui totaalisesti Toro Rossolle, kun he eivät antaneet Carlos Sainz jr:lle tallimääräystä päästää Verstappen ohi.

– Verstappen kertoi kilpailun jälkeen, että hänelle on ihan sama, antaako tiimi jatkossa tallimääräyksiä vai ei, koska hän on normaalisti kilpailuissa ”maileja edellä” Sainzia. No, viime vuonna molemmat keskeyttivät samassa kilpailussa kahdesti ja 17 muussa paremmuus meni Verstappenille 10-7.

– Valtava hehkutus on selvästi noussut Verstappenin päähän. Voisi kuvitella, että moinen asenne ei ole tiimin johdon mieleenkään, sillä se aiheuttaa väkisin eripuraa myös nuoren kuljettajakaksikon välille. En usko, että Verstappenista tulee koskaan maailmanmestaria, jos asenne ei muutu nöyremmäksi. Mitä mieltä sinä olet?