Nelson Piquet Jr myöntää, että hän tulee tuskin koskaan palaamaan formula ykkösiin. Piquet jr joutui lähtemään ykkösistä 2008 niin sanotun crash-gaten jälkimainingeissa.

Sen jälkeen hän ajoi Yhdysvalloissa Nascaria 2010-2014, minkä jälkeen hän siirtyi sähköformuloihin eli Formula E –sarjaan. Siellä hän nappasi heti avauskaudella mestaruuden.

– Olin väärään aikaan väärässä paikassa F-ykkösissä. Mutta sellaista sattuu. Olin kuitenkin podiumilla heti F-ykkösten avauskaudellani, moni ei pysty siihen edes 5-6 vuoden aikana, jos koskaan, Piquet jr sanoi argentiinalaislehti Olelle.

– Nyt urani on Formula E:ssä, enkä juuri edes ajattele paluuta ykkösiin. Siellä on kuskeja, joilla on paljon rahaa takana ja he saattavat lähivuosina viedä muilta ajopaikkoja. Minä olen onnellinen juuri nyt täällä. F1 ei ole kilpakuljettajan elämässä kaikki.