Ferrarilla useita maailmanmestaruuksia viime vuosikymmenellä juhlinut Chris Dyer on solminut sopimuksen F1-sarjaan paluun tekevän Renault’n kanssa. Dyer on jatkossa ranskalaismerkin auton suorituskyvystävastaavan ryhmän johdossa.

Dyer on tehnyt pitkän uran F1-sarjassa. Arrowsin kautta Ferrarille kaudella 2001 siirtynyt Dyer toimi saksalaislegenda Michael Schumacherin kisainsinöörinä mestaruudet tuoneille kausilla 2003 ja 2004. Kimi Räikkösen liityttyä talliin jatkoi Dyer menestyksekästä yhteistyötään suomalaisen kanssa juhlien mestaruutta kauden 2007 päätteeksi.

Dyer nousikin Ferrarin pääkisainsinööriksi, mutta virhevalinta Abu Dhabissa 2010 katkaisi miehen uran. Dyer teki virhearvion Ferrarin silloisen kuljettajan Fernando Alonson varikolletulon kanssa. Varman päälle pelaaminen kostautui, ja MM-sarjaa johtanut Alonso menetti otteensa tittelistä, jonka nappasi lopulta Sebastian Vettel. Dyer katsottiin syylliseksi tapahtuneeseen, ja hän saikin lähtöpassit italialaistiimistä kauden 2011 aikana.