Venezuelalaisen F1-kuskin Pastor Maldonadon ajopaikan Renaultin ostamalla Lotuksella uutisoitiin olevan vaarassa Maldonadon tärkeimmän tukijan, Venezuelan suurimman öljy-yhtiön, PDVSA:n, ajauduttua vaikeuksiin öljyn hinnan romahdettua.

Öljy-yhtiöstä kuitenkin vakuutetaan, että se jatkaa Maldonadon tukemista.

– Meille ei ole tullut mitään muuta tietoa asiasta, kuin Lotuksen kanssa jo viime vuonna sovitut kuviot, PDVSA:n edustaja kommentoi f1i.comin mukaan venezuelalaiselle El Universal -lehdelle.

Huhumylly venezuekakaisen maksukuskin syrjäyttämisestä kiihtyi, kun Renaultin edustajat matkasivat viime viikolla Caracasiin käymään neuvotteluja öljy-yhtiön kanssa. PDVSA:n edustaja kuitenkin vakuuttaa, että kyse ei ollut mistään dramaattisesta.

– Tämän tyyppisiä tapaamisia järjestetään aina ajoittain kun suunnitellaan yhteisiä toimia, joten siinä ei ole mitään erikoista, öljy-yhtiöstä vakuutetaan.