Takavuosien huippukuski Gerhard Berger uskoo Nico Rosbergin olevan äärimmäisen kova kuljettaja, vaikka mies on jäänyt tallikaverinsa Lewis Hamiltonin varjoon. Britti on voittanut kaksi edellistä mestaruutta ja Rosberg on ollut kakkosena.

– Uskon yhä Rosbergin olevan mielettömän hyvä. Epäonnekseen hän sai Hamiltonin tallikaverikseen. Sitä ennen hän oli kaikkia tallikavereitaan parempi ja aiheutti jopa Michael Schumacherille ongelmia, Berger kommentoi Auto Motor und Sportille.

– Toisen tallikaverin kanssa Rosberg olisi luultavasti voittanut kaksi edellistä MM-titteliä.

Rosberg pystyi päihittämään tallikaverinsa kauden 2015 viimeisissä kisoissa. Tosin Hamilton oli tuolloin jo mestaruutensa varmistanut.

– Austinin jälkeen [mestaruuden varmistuminen] Hamiltonin ajatukset olivat jo tässä kaudessa. Näiden kahden taistossa pienet detaljit ratkaisevat. En ihmettele lainkaan, mikäli Lewis on taas pakan päällimmäisenä kauden 2016 alussa.

– Rosbergilla on todellinen mahdollisuus maailmanmestaruuteen, jos kausi alkaa hyvin. Uskon, että Hamiltonin olisi vaikeampi sulattaa Rosbergin menestystä kuin päinvastoin.