Fernando Alonson F1-sarjaan kaudella 2001 tuoneen Giancarlo Minardin mukaan espanjalaisen entinen työnantaja Renault kosiskelee miestä takaisiin F1-talliinsa.

Alonso ajoi ranskalaistiimissä kausilla 2003-2006 sekä 2008-2009. Hän nappasi uransa toistaiseksi molemmat mestaruutensa tallin kalustolla 2005 ja 2006. Hän liittyi talliin vietettyään välissä yhden vuoden McLarenilla.

Minardi kirjoittaa verkkosivuillaan tietävänsä Renault’n haluavan liittää Alonso takaisin joukkoihinsa.

– Ostettuaan Lotus-tallin Renault’lla on kovat halut vahvistaa kaikki osastonsa. He haluavat taitavia insinöörejä, mekaanikkoja, teknikkoja ja kuljettajia. Renault-presidentti Garlos Chosn on käynyt neuvotteluja Alonson saamisesta talliin, Minardi kertoo.

Minardi pyöritti omaa nimeään kantanutta tallia F1-sarjassa 1985-2005. Alonso ajoi aina peränpitäjätalleihin lukeutuneessa italialaistiimissä uransa ensimmäisen kauden.